Thai chicken pie
Malse stukjes kip, sperziebonen, rode paprika en een huisgemaakte milde Thaise groene curry.
Topping: paprikapoeder.
Beef rendang pie
Indonesisch stoofpotje, met rundvlees en boontjes.
Topping: chillivlokken.
Chicken & Mushroom pie
Mals kippenvlees met champignonnetjes in een romige saus.
Topping: zonnebloempitjes.
Gehakt & Kaas pie
Mager rundergehakt, rode uitjes, pommodori tomaat en kaas.
Topping: parmesan.
Spinach & feta pie *(V) 100% biologisch
Spinazie, feta, gefruite uitjes.
Topping: gekruimelde feta.
Minced Lamb pie
Gekruid lamsgehakt met paprika en courgette
Topping: havervlokken
Steak & Stout pie
Klassieke pie met rundvlees gegaard in Guinness-bier. Een absolute aanrader!
Topping: bladerdeeg streep.
Paddenstoel pie *(Vegan)
Gevuld met mix van diverse paddestoelen.
Topping: peterselie.
Linzencurry pie *(Vegan)
Veganistische pie met biologische linzen in een indiase masala curry.
Topping: pompoenpitten
Pulled pork pie
Overheerlijk gekruid draadjesvlees van het varken.
Topping: stip chili pepertjes
Rundvlees pie 100% biologisch
Met een heerlijk runderstoofpotje.
Wild pie
Met een huisgemaakte hazenpeper.
Topping: gebroken peper.
*(V)= vegetarisch
De voedingswaarden en allergenen van onze pies hebben we ondergebracht in het register van www.psinfoodservice.com
Heeft u een van onze pie's gekocht, maar weet u niet hoe u ze moet opwarmen? Verwarm de oven voor op 180 graden, daarna de pie's 20-25 minuten afbakken. Voor het kleine formaat 15-20 minuten.
De pie's van Pom-Pie zijn ideaal om in te vriezen voor later gebruik wanneer u een keer geen zin heeft om te koken. De pie's kunnen dan bevroren de oven in. U bakt ze dan alleen 20 minuten langer dan hierboven beschreven en op 160 graden i.p.v. 180!!